Medewerkers KBC DyslexieEsther Molema
logopedist, dyslexie-specialist en oprichter/mede-praktijkhouder van KBC-Dyslexie

Het is geweldig als het lukt om met kinderen, ouders en school te ontdekken hoe leren en lezen weer een succes wordt! Hierbij is het fijn om binnen het KBC-Dyslexie te mogen werken met een team van enthousiaste en ervaren specialisten op het gebied van dyslexie. Mijn doel binnen de behandeling is dat kinderen weer gaan geloven in zichzelf en plezier beleven aan leren, lezen, boeken, verhalen en taal. Binnen de behandeling gaan we hiermee op een positieve en motiverende manier aan de slag. Leren omgaan met dyslexie is een uitdaging, maar ons motto is: Dyslexie…? Je kunt er ver mee komen!’

Medewerkers KBC Dyslexie


Renske van der Stege-Westrik
orthopedagoog-generalist en
mede praktijkeigenaar van het KBC-Dyslexie
Bij het KBC-Dyslexie zet ik mij in voor die kinderen waarbij het leren niet vanzelf gaat. Deze kinderen,  die vaak al hard gewerkt hebben op school, mogen wij net die aandacht en begeleiding geven waardoor ze wel tot ontwikkeling komen. Het is mooi om te zien hoe het zelfvertrouwen van kinderen dan gaat groeien.

 

Medewerkers KBC Dyslexie

Jenneke Mensink
logopedist-dyslexiebehandelaar
Ik werk al een paar jaar voor het KBC in Zwolle, Hasselt en Genemuiden. Ik vind het leuk om kinderen te helpen om plezier te krijgen in lezen en spelling, door ze handvaten te bieden en te leren op een goede manier te oefenen. Als kinderen weten hoe ze het moeten doen en het lukt ze, is mijn hele dag weer goed.

 

 

Medewerkers KBC Dyslexie

Marieke Luten

logopedist- dyslexiespecialist
Ik werk sinds 2012 als dyslexiebehandelaar op het KBC-Dyslexie. De grootste en leukste uitdaging van het werken met kinderen met ernstige dyslexie vind ik om samen met de kinderen, ouders en leerkrachten te zorgen voor succeservaringen. Veel van de kinderen waar ik mee werk hebben negatieve ervaringen opgedaan en ik mag ze laten ervaren dat lezen en schrijven ook weer leuk kan zijn!

 

Medewerkers KBC DyslexieSuzanne Melenhorst
logopedist-dyslexiebehandelaar
Een dyslectisch kind vindt lezen en schrijven niet leuk, het is zijn zelfvertrouwen onderweg verloren. Voor mij ligt hier mijn doel; het kind weer met plezier laten lezen en schrijven. Samen gaan we praten over dyslexie en gaan we de sterke kwaliteiten inzetten tijdens de behandeling.  Samen met school, ouders en het kind gaan we heel ver komen!